preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec

21.12. - 23.12. 2020.

DRAGI MOJI,

IAKO SMO NEPLANIRANO OSTALI KOD KUĆE PAR DANA RANIJE NEGO ŠTO SMO TREBALI, ŠALJEM VAM ZADATKE DA NE ZABORAVITE NA ŠKOLU I NA MENE. J

ZADATKE RJEŠAVAJTE PO DATUMIMA KAKO SU PREDVIĐENI, A AKO ŽELITE MOŽETE MI POSLATI FOTOGRAFIJE URAĐENOG.

TAKOĐER VAM ŽELIM DA DANE KOJI SLIJEDE PROVEDETE U MIRU I RADOSTI U KRUGU SVOJE OBITELJI.

ŽELIM VAMA I SVIM UKUĆANIMA SRETAN BOŽIĆ TE ZDRAVU, SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2021. GODINU.

VIDIMO SE USKORO!

VAŠA UČITELJICA KRISTINA

Priloženi dokumenti:
21.12.-23.12..docx


18.5. do 22.5.2020.

Poštovanje!

Nastavlja se nastava na daljinu i ovaj put, kao i svaki put, nešto novo samo za vas…a radi se o svačijem omiljenom predmetu koji se zove Matematika! Bez brige, sve ćete riješiti bez ikakvih problema. Radi se o jednostavnom zbrajanju, oduzimanju i, na kraju, kombinaciji zbrajanja i oduzimanja. Preporučam rješavanje zadataka na način koji  smo već mnogo puta koristili u školi – uz pomoć malih predmeta koje, prilikom zbrajanja, stavljamo na kup ili, prilikom oduzimanja, mičemo s kupa… dakle, opipljivo dolazimo idemo kroz postupak rješavanja i dolazimo do rezultata.

Želim vam lijepu zabavu u istraživanju beskonačnih mogućnosti koje nam Matematika pruža! Čujemo se!

Voditelj PDB (grupa A) : Goran Brlek

Priloženi dokumenti:
10. TJEDAN NASTAVE NA DALJINU.docx


11.05. DO 15.05.2020.

Poštovanje!

Nastavljamo sa kvizom na daljinu koji se zove ovo znam samo ja!

Da vam ne oduzimam dragocjeno vrijeme za rješavanje zadatka ili već što god drugo želite raditi, samo ću ukratko ponoviti da su pravila ista kao i prošli tjedan.

S tog naslova, želim vam puno zabave sa ovim zadacima koje možete riješiti samo vi!

 

Voditelj odjela PDB (grupa A): Goran Brlek

Priloženi dokumenti:
9. TJEDAN NASTAVE NA DALJINU.docx


4.5.2020 DO 8.5.2020.

Poštovanje!

Na početku smo 8. tjedna nastave na daljinu. Nastavljamo sa kvizom na daljinu...ALI...Ovog puta to nije kviz kao u prošla dva tjedna. Ovaj tjedan se naš kviz na daljinu zove ovo znam samo ja! Dakle, radi se o tome da samo završite već ponuđeni odgovor onako kako najviše odgovara vama – iz razloga što se taj odgovor odnosi isključivo na vas i samo vi to možete točno odgovoriti! Naravno, uvijek možemo naići na poteškoće u traženju odgovora ali nemojte se sramiti zatražiti pomoć od svojih bližnjih. Također, možete i mene nazvati ako su neki zadaci postavljeni nejasno pa možemo skupa naći pravi put do odgovora – bilo bi mi jako drago!

Lijepu zabavu u rješavanju ovotjednog zadatka želim!
 

Voditelj odjela PDB (grupa A): Goran Brlek


 


27.4.2020. do 1.5.2020.

Poštovanje!

Evo nas opet na početku tjedna nastave na daljinu. Nastavljamo sa igrom znanja - kviz na daljinu! To su opet pitanja koja se odnose prvenstveno na naš odjel i školu te su odgovori poznati svima ili većini vas. Ponovno preporučam i podsjećam da ne žurite s odgovorima nego razmislite i prisjetite se koji bi odgovor mogao biti točan te tek tada odgovorite. Mjesta za pisanje odgovora su na papiru ispod svakog pitanja. Zapamtite, samo pet pitanja na dan i nije bitno da li će svi odgovori biti apsolutno točni...Bitno je da se potrudite i razmislite o njima... Malo istražujte i, najviše od svega, zabavite se. Kao i uvijek, ako negdje zapne, možete potražiti pomoć kod traženja odgovora ili kod pisanja od svojih ukućana, ali također možete i mene nazvati na mobitel. Eto, toliko od mene i nadam se da se uskoro vidimo u školi! Puno zabave s kvizom vam želim!

 

Voditelj odjela PDB (grupa A): Goran Brlek


20.4.2020. DO 24.4.2020.

Poštovanje!

Evo nas opet na početku tjedna nastave na daljinu. Ovaj put smo za vas pripremili nešto sasvim drugačije od proteklih tjedana a to je vaša omiljena zajednička igra u školi...A zove se kviz na daljinu! Razlika je u tome što ovaj put igrate sami, a ne u grupi ali je i zato samo pet pitanja po igri a ne deset kao u školi. Za svaki dan je predviđeno odgovaranje na pet pitanja te su tako raspoređena po datumima. To su pitanja koja se odnose prvenstveno na naš odjel i školu te su odgovori poznati svima ili većini vas. Preporučam da ne žurite s odgovorima nego razmislite i prisjetite se koji bi odgovor mogao biti točan te tek tada odgovorite. Mjesta za pisanje odgovora su na papiru ispod svakog pitanja. Zapamtite, samo pet pitanja na dan i nije bitno da li će svi odgovori biti apsolutno točni...BITNO Je da se potrudite i razmislite o njima. Naravno, ako negdje zapne, možete potražiti pomoć kod traženja odgovora ili kod pisanja od svojih ukućana ali također možete i mene nazvati na mobitel. Eto, toliko od mene i nadam se da se uskoro vidimo u školi! Puno zabave s kvizom vam želim!

Voditelj odjela: Goran Brlek

Priloženi dokumenti:
6. TJEDAN NASTAVE NA DALJINU.docx


14.4.2020. DO 17.4.2020.

Poštovanje! 

Ovaj tjedan se idemo malo koncentrirati na tjelovježbu, u skladu s mogućnostima. Zapamtite, ne morate izvoditi vježbe točno kako piše – one su tu samo kao podsjetnik da malo tjelovježbe ne može škoditi. Možete se i poslikati kako izvodite vježbe te mi ih poslati ili donijeti na sticku kad se vratimo u školu.

Uglavnom,ostajte zdravo i vidimo se!

Goran Brlek


6.4.2020. do 8.4.2020.

Dragi moji,

na početku novog nastavnog tjedna vas lijepo pozdravljamo!

U nastavku smo pripremili materijale koji slijede u ovom preduskrsnom tjednu (rješavate ih po danima i datumima koji se nalaze na vrhu svake stranice).


 

Poštovani i dragi roditelji,

zahvaljujemo vam na suradnji!

Također, pozivamo vas na otvorenu komunikaciju i povratnu informaciju o količini i vrsti zadataka. Predlažemo da jednom tjedno, na kraju tog nastavnog tjedna (petkom) sms porukom ili mailom u par riječi napišete kako korisnici reagiraju na ovakvu vrstu nastave, na nastavne listiće, je li suradnja zadovoljavajuća itd.

Roditelji korisnika koji nemaju mobitel ili e-mail, komuniciramo kao i do sad, telefonom.

Hvala svima još jednom!

Nadam se da ste svi dobro i da ste zdravi. Živeli!

Voditelj usluge poludnevnog boravka:

Goran Brlek


30.3.2020. do 3.4.2020.

Dragi moji,

na početku vas lijepo pozdravljam!

Počinje novi tjedan nastave na daljinu.

U nastavku smo pripremili materijale koji prate godišnji i mjesečni nastavni plan i program skupine poludnevnog boravka.

Ovim putem zahvaljujem i vama, dragi roditelji, na strpljivosti i suradnji! Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno me kontaktirate.

Nadam se da ste svi dobro i da ste zdravi. Čuvajte sebe i svoju obitelj!

Voditelj usluge poludnevnog boravka:

Goran Brlek

Priloženi dokumenti:
30.3.-3.4.2020.docx


23.3. 2020. do 27.3.2020.

Dragi moji,

na početku novog nastavnog tjedna, lijepo vas pozdravljamo!

U nastavku smo pripremili za vas nove nastavne materijale! Rješavate ih po danima i datumima koji se nalaze na vrhu svake stranice.

Nadam se da ste svi dobro i da ste zdravi. Čuvajte se!

Voditelj usluge poludnevnog boravka:

Goran Brlek


16.3.2020. do 20.3.2020.

Dragi moji

Ovo vrijeme koje ćete provesti kod kuće, u krugu svojih najmilijih je pravo vrijeme da pokažete što smo sve naučili u školi.

Vaš zadatak biti će da odmorite, naspavate se, uživate i radite ono što volite i što vas veseli!

Osim navedenog važno je i da svaki dan riješite po jedan nastavni listić koji smo vam pripremili.

Uz nastavne listiće koji su posloženi po datumima, svaki dan odaberite neke od aktivnosti kako bi pomogli svojim roditeljima u svakodnevnim obavezama,a to se odnosi na sve vrijeme vašeg boravka kod kuće.

                                                                                                                                                                         Vaš voditelj Goran

Priloženi dokumenti:
1. tjedan nastave na daljinu.docx


 

Organigram škole

Priloženi dokumenti:
ORGANIGRAM2.pdf

 

 

E-DNEVNIK

Rad sa strankama

Radno vrijeme Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec sa strankama je od ponedjeljka do petka od 08:30 sati do 13:30 sati.

Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

MZOS

AZZO

 

Vijesti iz Hrvatske
Korisne povezniceCMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec / Ivana pl. Zajca 26, HR-40000 Čakovec / centar-odgojiobrazovanje-ck.skole.hr / ured@centar-odgojiobrazovanje-ck.skole.hr
preskoči na navigaciju