preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec

Ponedjeljak , 7.9.2020.

POŠTOVANI RODITELJI,UDOMITELJI, UČENICI I POMAGAČI,heart

 NASTAVU NA DALJINU PRATIT ĆEMO SVAKI DRUGI TJEDAN OVIM PUTEM PREKO SLUŽBENE WEB STRANICE ŠKOLE. UČENICI ĆE PETKOM DOBITI RADNE MATERIJALE ZA PISANI RAD, A NASTAVU ĆETE PRATITI SVAKODNEVNO PREKO OVE MAPE GDJE ĆE SVI UČITELJI STAVLJATI ZADATKE ZA TAJ DAN U JUTARNJEM VREMENU. INDIVIDUALNI ZADACI BITI ĆE POSTAVLJENI U MAPAMA POD INICIJALIMA VAŠIH UČENIKA. KAO I DO SADA U RADU NA DALJINU, RAZREDNICA ĆE VAS KONTAKTIRATI DVA PUTA TJEDNO. MOLIM ZADATKE RJEŠAVATI I ČUVATI IH DO IDUĆEG TJEDNA KADA SE VRAĆAMO U ŠKOLU ZBOG VREDNOVANJA UČENIKOVOG RADA. SRDAČNO VAS POZDRAVLJAM I ŽELIM SVIMA NAMA PUNO USPJEHA I ZDRAVLJA. laugh

RAZREDNICA: TATJANA NOVAK


Ponedjeljak , 14. 9.2020.

NASTAVA:

1. I 2. SAT- IZVANNASTAVNA AKTIVNOST- KUHARSKA GRUPA

Dragi učenici, ponovimo pravilan način serviranja pribora za jelo. U dokumentu INA podsjetite i ponovite pravila serviranja. U vrijeme ručka servirajte stol svojim ukućanima i sebi.

3. I 4. SAT -INFORMATIČKA PISMENOST

Molim vas da u svoje bilježnice nacrtate što sve želite raditi na satima informatičke pismenosti!! Nastavni listić je u prilogu.

3. SAT PERP- UČENICA MT

Na satu posebne edukacijsko rehabilitacijske podrške učenica MT ima zadatak vježbanje slogovnog čitanja.

5. SAT MATEMATIKA

U prilogu su individualizirani nastavni listići za svakog učenika. Učenici su dobili listiće kod kuće, riješite za današnji dan.

6. SAT TEHNIČKA KULTURA

Dragi učenici, današnji zadatak biti će u dogovoru s vašim ukućanima. Potrebno je urediti podove u kući. Razgovarajte s ukućanima na koji način se čiste podovi u vašoj kući- je li to usisavanje, metenje metlom, brisanje podova. Uz pomoć ukućana koji vode brigu o čistoći podova danas pomažite u usisavanju, metenju ili brisanju poda. Molim  fotografiju vašeg zalaganja  u viber poruci.

Pictures: vacuum clip art | Woman Vacuum Cleaner Clip Art Illustration  Vecto — Stock Vector © sababa66 #245130084

TRENING SOCIJALNIH VJEŠTINA - Irena Slaviček

Učenici K.H., L.K. i M.D., Tema: Špijuniram ljetne praznike. Pročitajte radni listić "Špijuniram ljetne praznike" i riješite zadatke.


Utorak, 15.9.2020.

NASTAVA

Dobro jutro svima laugh!

1.HRVATSKI JEZIK

Dragi učenici, riješite nastavne listiće dobivene u petak u školi za današnji dan. Ponavljamo pisanje slova Šš. Upalite si potiho glazbu koju volite slušati na radiju i vježbajte pisanje pisanim / tiskanim slovima. Nakon riješenog listića pročitajte riječi i rečenice koje ste pisali.

2.MATEMATIKA

U prilogu su individualizirani nastavni listići za svakog od vas, a dobili ste ih u petak u školi. Riješite listić za današnji dan. 

3.PRIRODA I DRUŠTVO

Ponovimo! Pročitajte pitanja, poslušajte pitanja od svojih pomagača i na njih odgovorite:

1. Koji je danas dan u tjednu?(ima ih 7)

2.Pronađi kalendar u svojoj kući. Koji mjesec u godini sada traje? (ima ih 12)

3.Koje godišnje doba još uvijek traje?

4. Završava nam toplo ljeto, a koje godišnje doba nam se bliži?

5. Kakvo je vrijeme vani?

6.Opiši odjeću koju nosiš na sebi? 

7.Riješi nastavni listić dobiven u školi za današnji dan. Pripremi olovku i bojice. Zadatak je nacrtati drvo kroz sva četiri godišnja doba.

4.TEHNIČKA KULTURA

Budući da smo kod kuće u nastavi na daljinu i dalje pomažemo svojim ukućanima u kućanskim poslovima. Provjeri je li potrebno pomesti stazu oko kuće, hodnik ili cestu ispred kuće. Budi i danas vrijedan te uz pomoć i upute tvojih ukućana pometi dio kuće ili staze oko kuće. Uskoro će biti puno lišća na podu kojeg će dopuhati vjetar. Sjetite se kada imate slobodnog vremena pomesti lišće i odnijeti ga na kompost. Častim u školi sokom one učenike koji pošalju fotografiju svojeg rada i one koji mi jave da su zadatak izvršili. wink 

5. I 6. SAT TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA-slijedi upute iz priloženog dokumenta


Srijeda, 16.9.2020.

NASTAVA

Dobro vam jutrolaugh

1.HRVATSKI JEZIK

Dragi učenici, riješite nastavne listiće dobivene u petak u školi za današnji dan. Ponavljamo pisanje slova Zz. Ako vam odgovara glazba upalite si potiho radio stanicu koju volite slušati  i vježbajte pisanje pisanim / tiskanim slovima. Nakon riješenog listića pročitajte riječi i rečenice koje ste pisali.

2.MATEMATIKA

U prilogu su individualizirani nastavni listići za svakog od vas, a dobili ste ih u petak u školi. Riješite listić za današnji dan. 

3. PRIRODA I DRUŠTVO

Riješi nastavni listić dobiven u školi za današnji dan. Pripremi olovku i bojice. Zadatak je nacrtati vrijeme koje prevladava kroz sva četiri godišnja doba.

4.SAT RAZREDNIKA

Pogledajte prezentaciju o pravima djece. Kliknite na zvučnik kako biste čuli zvučni zapis na svakoj stranici. Razgovaraj sa svojim pomagačem o pravima djece.

5. I 6. SAT LIKOVNA KULTURA


Četvrtak, 17.9.2020.

NASTAVA

Pozdrav ! laugh

1. I 2. SAT GLAZBENA KULTURA

Ponovimo! Prisjeti se pjesmica i brojalica od prošlog sata. Prvo pažljivo poslušaj pjesmice/brojalice. Uključi se govorom, a onda pjevanjem. Slijedi poveznicu  https://www.youtube.com/watch?v=LHQzXrJMgKk&list=PLiRjFB2RunFcqVIMlW20n12a5mmnKwOnQ&t=0s&index=7

Igraj se ukućanima! Stanite u krug te pomoću brojalica rukom pokazujte/odbrojavajte (dobe) do ispadanja da dobijete pobjednika! Tko ispadne zadnji ima zadatak nešto napraviti u kući! Sretno!!

3. HRVATSKI JEZIK

Dragi učenici, riješite nastavne listiće dobivene u petak u školi za današnji dan. Vježbajte čitanje i prepisivanje rečenica rukopisno pisanim / tiskanim slovima. Ako vam odgovara glazba upalite si potiho radio stanicu koju volite slušati  i vježbajte pisanje pisanim / tiskanim slovima. Nakon riješenog listića pročitajte rečenice koje ste pisali.

4. MATEMATIKA

U prilogu su individualizirani nastavni listići za svakog od vas, a dobili ste ih u petak u školi. Riješite listić za današnji dan. 

5.PRIRODA I DRUŠTVO

Riješi nastavni listić dobiven u školi za današnji dan. Pripremi olovku i bojice. Zadatak je nacrtati odjeću prikladnu za  određeno godišnja doba.

6. TEHNIČKA KULTURA

I dalje pomažemo svojim ukućanima u kućanskim poslovima. Današnji zadatak je urediti svoju sobu ili prostor gdje spavaš. Pospremi krevet, pospremi u ormar stvari ako ih ima po sobi. Usisavačem usisaj svoju sobu ili metlom pometi. Budi i danas vrijedan / vrijedna te uz pomoć i upute tvojih ukućana uredi svoju sobu.  Šaljite fotografije kako ste mi vrijedni! wink

TRENING SOCIJALNIH VJEŠTINA - Irena Slaviček

Učenici K.H., L.K. i M.D., Tema: Pravila u školi. Pročitajte radni listić "Pravila u školi" i riješite zadatke.


Petak, 18.9.2020.

NASTAVA

1. HRVATSKI JEZIK

KH,AK,MD- Pročitajte tekst "Mala crvena koka i zrno pšenice" nekoliko puta na glas. Pokušaj prepričati priču putem dobivenog plana prepričavanja pomoću slika.

MT,LK-Slušajte tekst "Mala crvena koka i zrno pšenice" nekoliko puta na glas. Pokušaj prepričati priču putem dobivenog plana prepričavanja pomoću slika.

2.PRIRODA I DRUŠTVO

Riješi nastavni listić dobiven u školi za današnji dan. Pripremi olovku i bojice. Zadatak je nacrtati voće koje jedemo kroz godišnja doba.

3. I 6.SAT  TEHNIČKA KULTURA

I dalje pomažemo ukućanima u održavanju čistoće životnog prostora. Nakon ručka pometi kuhinju od mrvica. Nauči se služiti i lopaticom kada prebacuješ mrvice u koš. Budući da je danas divan dan a lišće je počelo opadati sa grana voćaka možete metlom ili grabljama za lišće pospremati otpalo lišće na kompost.

4. I 5. SAT VJERONAUK - Prati upute s nastavnog listića.

Dragi moji učenici, petak je. Želim vam lijep vikend proveden u igri u toplom vremenu. laughPodsjećam vas da u ponedjeljak provjeravam izvršene zadatke. Molim u školu donijeti potpisane dokumente koje ste dobili u petak. 

 


E-DNEVNIK

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

MZOS

AZZO

 

Vijesti iz Hrvatske
CARNET VIJESTI
18.09.2020. 12:04
INFO Prekid mrezne povezanosti – Varazdinska zupanija 23.09.2020. od 16:00-18:00 sati
Postovani, U srijedu, 23. rujna 2020. izmedju 16:00 i 18:00 sati, uslijed radova na mreznoj infrastrukturi CARNET cvorista u Varazdinu doci ce do prekida mrezne povezanosti prema ustanovama na podrucju ... The post INFO Prekid mrezne povezanosti – Varazdinska zupanija 23.09.2020. od 16:00-18:00 sati appeared first on CARNET .

16.09.2020. 12:05
CARNET-ov Nacionalni CERT obilježava Europski mjesec kibernetičke sigurnosti
CARNET-ov Nacionalni CERT i ove godine u listopadu obilježava Europski mjesec kibernetičke sigurnosti te već tradicionalno brojnim aktivnostima radi na podizanju svijesti hrvatskih građana o kibernetičkoj sigurnosti s naglaskom na ... The post CARNET-ov Nacionalni CERT obilježava Europski mjesec kibernetičke sigurnosti appeared first on CARNET .

Korisne povezniceCMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec / Ivana pl. Zajca 26, HR-40000 Čakovec / centar-odgojiobrazovanje-ck.skole.hr / ured@centar-odgojiobrazovanje-ck.skole.hr
preskoči na navigaciju