preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec

Petak, 11.09.2020.

Dragi učenici, rodtelji i udomitelji! smiley

Danas završavamo s prvim tjednom nastave, nastave na daljinu. Na rasporedu su:

1. - 3. sat - TJELESNA I ZDRAVSTVENA KULTURA - upute će dati učitelj Santino Debelec-slijedi upute iz priloženog dokumenta

4. sat - IZOBRAZBA U OBAVLJANJU POSLOVA - vaš zadatak danas je da pomognete svojim ukućanima u uređivanju vaše sobe i vaše kuće - budite marljivi!

5. sat - VJERONAUK -  Dragi moji učenici, radujem se našem druženju i ove školske godine. Vaš današnji zadatak je uz pomoć ukućana pogledati prezentaciju u prilogu. Nakon što ste pogledali prezentaciju poslušajte pjesmu " Isuse volim te na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=RE8_Z7lCtGc

Informatička pismenost - Molim vas da u svoje bilježnice nacrtate računalo kakvo bi htjeli imati ili ga već imate!! Nastavni listić je u prilogu.

U ponedjeljak se vidimo u školi!  Jako se veselim! 

Lijep pozdrav!          Razrednica: Anita Vidović


Četvrtak, 10.09.2020.

Dragi učenici, roditelji i udomitelji! smiley

Danas su nam na rasporedu sljedeća odgojno - obrazovna područja:

1. sat - ORGANIZIRANO PROVOĐENJE SLOBODNOG VREMENA  - GLAZBENO IZRAŽAVANJE: upute će dati učiteljica Mira Bratuša

GLAZBENO IZRAŽAVANJE:  Dragi učenici! Počinje nam nova školska godina. Iako je počela na daljinu želim vam puno uspjeha i zalaganja u radu! Za početak našeg druženja želim da se razveselite slušanjem dječjih pjesama (ako želite možete dodati i pokret – ples kroz prostor). Želim vam ugodan dan !

2., 4., 5. i 6. sat - IZOBRAZBA U OBAVLJANJU POSLOVA - nakon što učenici pogledaju PPT prezentaciju u prilogu njihov je zadatak da u bilježnicu nacrtaju i obojaju jednu kockicu, jedno srce i jednog anđela

3. sat - ORGANIZIRANO PROVOĐENJE SLOBODNOG VREMENA - RADNO IZRAŽAVANJE: otvorite dokument pod nazivom OPSV - RADNO IZRAZAVANJE i slijedite upute! smiley

Lijep pozdrav!          Razrednica: Anita Vidović


Srijeda, 09.09.2020.

Dragi učenici, roditelji i udomitelji! smiley

U srijedu su nam na rasporedu sljedeća odgojno-obrazovna područja:

1. sat - ORGANIZIRANO PROVOĐENJE SLOBODNOG VREMENA - LIKOVNO IZRAŽAVANJE - upute će dati učitelj Bojan Miljančić

2. - 3. sat - SKRB O SEBI - sadržaji se nalaze u prilogu

4. - 6. sat - UPOZNAVANJE ŠKOLE I RADNE OKOLINE - podsjetite se u kojim mjestima žive vaši prijatelji iz razreda, a u bilježnicu napišete mjesto u kojem vi živite. Pogledajte sadržaje u prilogu.

Lijep pozdrav!          Razrednica: Anita Vidović


Utorak, 08.09.2020.

Dragi učenici, roditelji i udomitelji! smiley

Danas je drugi dan naše nastave na daljinu i evo nam naših novih sadržaja:

1. - 3. sat - UPOZNAVANJE ŠKOLE I RADNE OKOLINE - pogledajte sadržaje u prilogu. Sadržaje je pripremila naša socijalna pedagoginja Melita Horvat.

4. - 6. sat - KOMUNIKACIJA - jučer smo gledali i slušali priču "Tri prijatelja u čamcu", a danas je vaš zadatak da u bilježnicu napišete životinje koje se u priči spominju i da ih pokušate nacrtati. Pokazat ćete mi kad dođemo u školu. Da se lakše prisjetite pogledajte i poslušajte i danas priču na poveznici: 

https://www.youtube.com/watch?v=lmCF4YeS8eA 

Lijep pozdrav svima!          Razrednica: Anita Vidović


Ponedjeljak, 07.09.2020.

Dragi učenici, roditelji i udomitelji! smiley

Danas je prvi radni dan u novoj školskoj godini 2020./2021. Ovaj tjedan, kao što već znate, nastavu ćete pratiti online. Za početak krenut ćemo s:

1. - 3. sat : KOMUNIKACIA - pogledajte priču "Tri prijatelja u čamcu" - poveznica:

https://www.youtube.com/watch?v=lmCF4YeS8eA&

Priču možete pogledati i poslušati više puta, a zatim priču ispričajte svojim ukućanima.

4. - 5. sat: SKRB O SEBI - pogledajte kako se pravilno peru ruke "Važnost pranja ruku"

6. - 7. sat: SOCIJALIZACIJA - pogledajte upute učiteljice Irene Živko: Danas se sjetite svih vaših prijatelja iz vašeg razreda. U bilježnicu nacrtajte svakog svog prijatelja iz razreda, napišite njegovo ime i nacrtajte mu nešto lijepo što ćete mu pokazati kad dođemo u školu!                        Učiteljica: Irena Živko

Lijep pozdrav!     Razrednica: Anita Vidović

 

 

Priloženi dokumenti:
Vaznost pranje ruku.pdf


Školska godina 2020./2021.

Dragi učenici, poštovani roditelji i udomitelji!

Lijepo vas sve pozdravljam na početku nove školske godine! Nažalost, zbog epidemije uzrokovane koronavirusom (COVID-19), kao što ste već upoznati, nastava će biti organizirana tako da ćemo jedan tjedan pratiti nastavu online, a drugi tjedan u školi. Poštovani roditelji i udomitelji u tome ćemo trebati vašu pomoć i suradnju.Uvjerena sam da ćemo i ove, kao i prošle školske godine, lijepo surađivati. Ja vam svima, u svako doba, stojim na raspolaganju, spremna sam pomagati vam u svemu.

Zadaci i upute za svaki dan bit će vam na raspolaganju, kao i prošle školske godine, na stranicama naše škole u rubrici "NASTAVA NA DALJINU 2020./2021.".

Želim nam svima uspješnu cijelu školsku godinu 2020./2021. SRETNO! 

Razrednica: Anita Vidović


E-DNEVNIK

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

MZOS

AZZO

 

Vijesti iz Hrvatske
CARNET VIJESTI
18.09.2020. 12:04
INFO Prekid mrezne povezanosti – Varazdinska zupanija 23.09.2020. od 16:00-18:00 sati
Postovani, U srijedu, 23. rujna 2020. izmedju 16:00 i 18:00 sati, uslijed radova na mreznoj infrastrukturi CARNET cvorista u Varazdinu doci ce do prekida mrezne povezanosti prema ustanovama na podrucju ... The post INFO Prekid mrezne povezanosti – Varazdinska zupanija 23.09.2020. od 16:00-18:00 sati appeared first on CARNET .

16.09.2020. 12:05
CARNET-ov Nacionalni CERT obilježava Europski mjesec kibernetičke sigurnosti
CARNET-ov Nacionalni CERT i ove godine u listopadu obilježava Europski mjesec kibernetičke sigurnosti te već tradicionalno brojnim aktivnostima radi na podizanju svijesti hrvatskih građana o kibernetičkoj sigurnosti s naglaskom na ... The post CARNET-ov Nacionalni CERT obilježava Europski mjesec kibernetičke sigurnosti appeared first on CARNET .

Korisne povezniceCMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec / Ivana pl. Zajca 26, HR-40000 Čakovec / centar-odgojiobrazovanje-ck.skole.hr / ured@centar-odgojiobrazovanje-ck.skole.hr
preskoči na navigaciju