preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec

petak, 11.9.2020.

Poštovani roditelji, dragi moji učenici, 

došli smo do kraja prvog tjedna nastave! Bravo za sav trud koji ste uložili u rješavanje zadataka! Sljedeći tjedan, nastava se održava u školi. Pripremite svoje školske torbe i pribor. Sve upute biti će dostupne u zajedničkoj učionici na Viberu. Vidimo se u ponedjeljak. 

U ovoj mapi pronaći ćete materijale za rad s Vašim djetetom. 

HJ – Prepiši zadane riječi i rečenice u bilježnicu iz hrvatskog jezika. Listić se nalazi u prilogu (HJ_11.9.2020.). 

PIDU ponedjeljak smo na nastavi u školi. U školi se moramo pridržavati propisanih pravila ponašanja kako bismo svi i dalje bili zdravi. Pogledaj nastavni listić (PID_11.9.2020.) koji je pripremila naša socijalna pedagoginja Melita Horvat. 

LKPripremi drvene bojice ili flomastere i jedan bijeli papir. Danas ćemo crtati voće koje nam je dozrelo ( kruške, jabuke, šljive ). Pazi kojom bojom ćeš obojati voće. Za nagradu pojedi svoje omiljeno voće.

PERP (svi učenici) - Otvori dokument koji se nalazi u prilogu (PERP_11.9.2020.) i pročitaj rečenice. Trudi se čitati glasno i izražajno! U dokumentu se nalaze fotografije naše nove učionice. 


četvrtak, 10.9.2020.

Poštovani roditelji, 

u ovoj mapi pronaći ćete materijale i aktivnosti za rad s Vašim djetetom.

HJPročitaj sve slogove koje si jučer napisao/napisala u bilježnicu 4 puta. Otvori aplikaciju na sljedećoj poveznici https://wordwall.net/hr/resource/2149815/hrvatski-jezik/%c4%8ditanje-zadanih-slogova. Glasno i izražajno pročitajte zadane slogove! 

PID Pokušaj se prisjetiti koje su dužnosti učenika. O tome smo dosta govorili prošle školske godine. Pogledaj nastavni listić u prilogu (PID_10.9.2020.). Dobro promotri crteže. Ispričaj što učenici rade. Trudi se pričati punim rečenicama. 

TZK - Napravi vježbe oblikovanja kao što smo to radili u školi. Razgibaj vrat, ramena, ruke, trup i noge. U tome ti može pomoći slikovni prikaz u prilogu (TZK_10.9.2020.). Izađi na dvorište i otrči jedan krug. Trči uz brijeg i niz brijeg (ako je to moguće). 

GK - Otpjevaj nekoliko puta pjesmu "Ovako se ruke miju" uz pokazivanje. Ako si zaboravio/zaboravila riječi klikni na poveznicu https://www.youtube.com/watch?v=UANF-m3GpCU

PERP (svi učenici) - Uz pomoć kocke za "Čovječe ne ljuti se" odredi broj ponavljanja i izvrši zadatak:

Skoči _ puta. 

Stani _ koraka naprijed. 

Otrči _ koraka ulijevo.

Hodaj _ koraka unazad. 

Otrči _ koraka udesno. 

Priloženi dokumenti:
PID 10.9.2020..pdf
TZK 10.9.2020..pdf


srijeda, 9.9.2020.

Poštovani roditelji, dragi moji učenici, 

zahvaljujem na povratnim informacijama koje mi šaljete. Jako ste vrijedni, samo tako nastavite dalje! Za sva dodatna pitanja ili informacije, slobodno me kontaktirajte. 

U ovoj mapi pronaći ćete materijale i aktivnosti za rad s Vašim djetetom.

HJ- Otvori aplikaciju na sljedećoj poveznici https://wordwall.net/hr/resource/1667307/hrvatski-jezik/%c4%8ditanje-slogova i odaberi 5 slogova po vlastitom izboru. Prepiši odabrane slogove u bilježnicu iz hrvatskog jezika.  

PID - Poslušaj upute naše ravnateljice Dragice Benčik koje su vezane za početak nastavne godine na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=WUghBTvyYvk&t=73s. Pročitajte socijalnu priču vezanu uz dolazak na nastavu:

M.C. - povratak u školu_verzija 1

T. H., G. K. - povratak u školu_verzija 2

SR - Otvori nastavni listić koji se nalazi u prilogu (SR_9.9.2020.) i pogledaj kojih ćemo se pravila morati pridržavati u školi.

MAT - Napišite brojeve od 1-10 na papir. U prostoru pogledajte koji predmeti (namještaj) okružuju učenika. Prebrojite koliko ima stolova, stolaca, kreveta, ormara (...), pokažite i imenujte točan broj na papiru. Odredite čega ima više/manje. 

PERP (svi učenici) - Izvrši zadatak: Pljesni rukama 10 puta. Pokucaj na vrata 6 puta. Skoči u zrak 5 puta. Napravi 3 kruga oko stola. Napravi 7 čučnjeva. Zagrli mamu 4 puta.


utorak, 8.9.2020.

Poštovani roditelji, 

u ovoj mapi pronaći ćete materijale i aktivnosti za rad s Vašim djetetom.

IP - Molim vas da u svoje bilježnice nacrtate što sve želite raditi na satima informatičke pismenosti!! Nastavni listić je u prilogu.

HJ - Pripremi bilježnicu iz hrvatskog jezika i prepiši slova.

         Aa, Ee, Ii, Oo, Uu, Mm, Nn, Jj, Ss, Šš, Pp

MAT- U bilježnicu iz matematike napiši niz brojeva od najmanjeg do najvećeg i pazi da između brojeva ostaviš jedan prazan kvadratić.

          0  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10

Nakon toga  u drugi red napiši niz brojeva od najvećeg do najmanjeg i pročitaj brojeve koje si napisao/napisala.

        10   9   8   7   6   5   4   3   2   1   0 

TZKBroji do 10 i trči u mjestu. Ponovi vježbu 3 x. Izađi na dvorište, otrči jedan krug.

PERP (svi učenici)Uzmi bilježnicu iz hrvatskog jezika i pokušaj se sjetiti barem jedne riječi koja počinje na svako slovo koje si tamo napisao/napisala.


ponedjeljak, 7.9.2020.

Dragi učenici, poštovani roditelji, dobro došli u 3. razred.

Kako bismo u najvećoj mogućoj mjeri poštivali preporuke vezane uz suzbijanje širenja COVID-19, ovaj tjedan nastava se odvija online. Sljedeći tjedan, na nastavi smo u školi. 

Nadam se da ste se dobro odmorili i da ste spremni za početak nove nastavne godine. Pred nama su brojne prilike za učenje, ali i izazovi koje ćemo savladavati zajedničkim snagama. U slučaju bilo kakvih pitanja, slobodno mi se obratite putem poruka ili telefonskog poziva. 

Budite vrijedni i šaljite mi povratne informacije o riješenim zadatcima. 

Želim vam puno uspjeha u 3. razredu! 

Vaša razrednica, 

Damira Braniša, mag.rehab.educ.

 

Poštovani roditelji, 

u ovoj mapi pronaći ćete materijale i aktivnosti za rad s Vašim djetetom.

INA - Ovaj tjedan nastava se odvija kod kuće pa ćemo zajedno pripremiti kutak za učenje. Osim održavanja osobne higijene, vrlo je važno da održavamo i čistoću prostora u kojem učimo, radimo i boravimo. Otvori dokument u prilogu (INA_7.9.2020.) i slijedi upute kako bi tvoj kutak za učenje uvijek bio uredan. 

HJ - Otvori aplikaciju na sljedećoj poveznici https://wordwall.net/resource/1127637/hrvatski-jezik/velika-i-mala-tiskana-slovaodaberi-to%c4%8dan-odgovor. Upari veliko s malim tiskanim slovom. 

MAT-  Imenuj sve brojeve koje smo naučili u drugom razredu. Broji od 0 do 10 na glas. Pokušaj brojati natraške, od 10 do 0. Ponovi zadatak 5 puta. 

VJ- Dragi moji učenici, radujem se našem druženju i ove školske godine. Vaš današnji zadatak je uz pomoć ukućana pogledati prezentaciju u prilogu. Nakon što ste pogledali prezentaciju poslušajte pjesmu " Isuse volim te na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=RE8_Z7lCtGc

PERP (G.K.)-Sjeti se svih slova koja si naučio u drugom razredu(I, i, A, a, O,o, E, e, U, u, M, m, N, n, J, j, S, s, Š, š,  P, p) . Odigraj s ukućanima igru "Na slovo, na slovo" s obrađenim slovima. Pokušaj se sjetiti čim više riječi koje počinju na zadano slovo. Pobjednik je onaj tko zna najviše riječi.

Priloženi dokumenti:
INA 7.9.2020..pdf
Vjeronauk 3.B.pptx


E-DNEVNIK

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

MZOS

AZZO

 

Vijesti iz Hrvatske
CARNET VIJESTI
18.09.2020. 12:04
INFO Prekid mrezne povezanosti – Varazdinska zupanija 23.09.2020. od 16:00-18:00 sati
Postovani, U srijedu, 23. rujna 2020. izmedju 16:00 i 18:00 sati, uslijed radova na mreznoj infrastrukturi CARNET cvorista u Varazdinu doci ce do prekida mrezne povezanosti prema ustanovama na podrucju ... The post INFO Prekid mrezne povezanosti – Varazdinska zupanija 23.09.2020. od 16:00-18:00 sati appeared first on CARNET .

16.09.2020. 12:05
CARNET-ov Nacionalni CERT obilježava Europski mjesec kibernetičke sigurnosti
CARNET-ov Nacionalni CERT i ove godine u listopadu obilježava Europski mjesec kibernetičke sigurnosti te već tradicionalno brojnim aktivnostima radi na podizanju svijesti hrvatskih građana o kibernetičkoj sigurnosti s naglaskom na ... The post CARNET-ov Nacionalni CERT obilježava Europski mjesec kibernetičke sigurnosti appeared first on CARNET .

Korisne povezniceCMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec / Ivana pl. Zajca 26, HR-40000 Čakovec / centar-odgojiobrazovanje-ck.skole.hr / ured@centar-odgojiobrazovanje-ck.skole.hr
preskoči na navigaciju